Plāksnes / dekoratīva plāksnes

 

    

Pēdējā laikā kā lielisks apbalvojums tiek izmantotas dekaratīvas plāksnes. Plāksnes var but  jebkuras formas (parasti taisnstūra un ģērbonis formas) vērtīga metāla vai augstvērtīgas plastmasas plāksne uz kuras ar gravēšanas vai krāsainās drukas metodi tiek uznests mākslinieciskais attēls vai uzraksts. Lai radītu lielāku efektu, metāla plāksni piestiprina koka pamatnei (paliktnim) vērtīgu koku sugu krāsā – ozols, ķirsis vai riekstkoks.

Mēs piedāvājam  plāksnes gan lielu šablona izmēru asortimentu, kā arī veidotus pēc individuāla projekta. Pasūtītājs var izvēlēties izmēru, krāsu, šriftu, attēla formu un veidu, logotipu kā arī bāzes materiāla krāsu (gaišais zelts, tumšais zelts, matēts vai spīdīgs, dažādas faktūras sudrabu, balto krāsu, bronzu utt.). Turklāt, mēs varam plāksē  iemontēt medaļu, papildināt noformējumu ar flok audumu. Lai uzlabotu izstrādājuma vizuālo izskatu un pasargātu to no ārējās iedarbības, metāla virsmu un ieliktņus var pārklāt ar dekoratīvu caurspīdīgu laku.

Apbalvojuma dekaratīva plāksne ( taisnstūra a vai ģērbonis formas) var būt atzinības vārdi, logotips, krāsaini attēli utt.. Kā uzliekamo attēlu var izmantot diplomu ar jūsu firmas logotipu, uzrakstu vai attēlu uz dāvanas, diploma vai cita dokumenta faksimila kopija ar paraksta attēlu, zīmogu, ūdenszīmēm u.t.t.(atestāti, sertifikāti, apliecības u.c.). Turklāt, ir iespējams mēroga attēls: gan tā palielināšanai, gan samazināšanai.

Mums ir iespējams izgatavot praktiski neierobežotu skaitu dāvanu plāksnes, veikt to individuālu noformējumu, un tādā gadījumā jūs saņemsiet dāvināmus suvenīrus atmiņai visīsākajā laikā.

Dāvanu plāksnes/plaketes – populārs veids kā izteikt atzinību vai izcelt kādu, pateicoties to ērtajai konstrukcijai, tās var novietot uz galda vai arī pielikt pie sienas.

Dokuments uz metāla dekoratīvā noformējumā, tā ir detaļa interjerā, kas jebkuros apstākļos radīs solīdu un respektablu vidi.

Atkal modē ienākošie goda dēļi ar maināmām pozīcijām tiek izgatavoti ar analoģisku tehnoloģiju, tiem ir diezgan pievilcīgs izskats. 

-------------------------------- 

Tálr.: 371 67468897 

Mob.: 371 29495156 

E-pasta: reklama@fokuss-f.lv